Curs prenatal ReNasterea

Curs prenatal ReNașterea

curs renasterea adelina badea

Participă împreună cu partenerul tău la cel mai intensiv curs de de pregătire pentru naștere, care te va ajuta să descoperi secretele unei nașteri împlinitoare.

Află cum să-ți depășești fricile legate de nașterea naturală și cum să-i oferi bebelușului tău cel mai bun start în viață, un start netraumatizant, cu iubire și respect. Fă cunoștință cu o altfel de abordare a nașterii, una holistică, care tratează femeia din punct de vedere pșiho-emoțional și spiritual.

Ce este ReNasterea?

ReNasterea este un concept nou, care te învață lucruri practice și usor realizabile pentru o naștere frumoasă și împlinitoare. Vei afla secrete pe care nimeni nu ți le-a spus și vei primi pașii concreți spre o naștere netraumatică, în care te poți bucura și poți săvura experiența, iar bebelușul tău va rămâne cu amintiri pozitive.

Creat de Ditta Depner, conceptul ReNasterea este menit să-ți dăruiască informațiile corecte, acele mici secrete pe care nu ți le spune nimeni. Prin acest curs îți vei recăpăta încrederea în propriul tău corp minunat, care a fost echipat perfect pentru a da naștere unui copilaș, cu usurință și în deplină siguranță.

Prin nașterea copilașului tău, tu te naști încă o data la rândul tău. Atunci se va naște mama din tine, o cu totul altă femeie, mai puternică, mai matură, mai iubitoare, mai responsabilă, mai frumoasă și mai împlinită!

Acest curs ți se potrivește dacă...

  • Te-ai simțit pierdută în noianul de informații contradictorii despre naștere pe care le-ai auzit de la medic, de la prietenele tale și de la alte mămici;
  • Cauți pe cineva de la care să înveți să-ți întâmpini nașterea ca pe ceva firesc și natural;
  • Te-ai confruntat cu gândul că nu vei fi o mamă bună, pentru că nu stii ce și cum să faci;
  • Te simți copleșită de griji, îți este teamă de durere sau frică de naștere.

Ce primești la acest curs?